Der skal bruges

  • 2 æg
  • 2 dl. sukker
  • 2 tsk.vanilla
  • 125 g. smør
  • 3/4 dl. mel
  • 4 dl. kokosmel
  • 50 g. hasselnødder
  • 100 g. mørk chokolade 50, 60 eller 70% (ikke 85 %)

Beskrivelse:

  1. Tag bagepladen ud af ovnen og kom bagepapir på.
  2. Forvarm ovnen til 200 grader.
  3. Smelt smørret ved svag varme og lade det afkøle.
  4. Hak 100 g. chokolade groft med en kniv
  5. Hak 50 g. hasselnødder groft
  6. Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt.
  7. Derefter røres/vendes skiftevis smeltet smør og kokosmel og almindeligt mel i æggemassen. (Vendes i med en grydeske.) Husk at røre helt ned i bunden af skålen til alt er blandet.
  8. Nødder og Chokolade røres i dejen.
  9. Dejen kommes i papirforme som kun fyldes 3/4 op, da dejen hæver i ovnen.

Kagerne bages ved 200 grader (forvarmet ovn) i ca. 12-14 min.

Kagerne sættes over på en kold bageplade eller et spækbræt for at "sætte sig" så bliver de bedst.

Gode råd:
Sorter de grimmeste hasselnødder fra ved at hælde dem op på en tallerken og rulle.Rådne nødder smager utroligt grimt.
Hak evt. nødderne således:
Når der er afvejet 50 g. gode nødder, kommes de i en frysepose.
Læg posen på et spækbræt og bank med siden af kødhammeren oven på nødderne, så alle bliver kvast.
NUL OPVASK :o)

Joomla templates by a4joomla