(6-8 personer)

Dej:

4 æggehvider
50g sukker
250g knuste makroner
75g hvedemel
125g smeltet smør
2-3 (250g) skrællede æbler i tynde både
1 spsk. mandelflager

Kanelfløde:

1 dl piskefløde
1 tsk. stødt kanel
1 spsk. flormelis
1 dl creme fraiche 38%

Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og pisk til marengs. Vend knuste makroner, hvedemel og afkølet smeltet smør forsigtigt i marengsen. Vend æblebådene i marengsdejen og kom den i en tærteform, beklædt med bagepapir. Drys med mandelflager og bag kagen ved 160°C i ca. 1 time.
Kanelfløde: Pisk fløde, kanel og flormelis luftigt og pisk til sidst creme fraichen i.

Kagen serveres lun eller kold med kanelfløden til.

Joomla templates by a4joomla